Cart 0

ARIE KOESMIRAN – POP JAWA (NGOPO NANGIS) , , ,

Side A ;
1. Ngopo Nangis Cah Ayu
2. Petan
3. Ilo Ilo Yake
4. Ojo Ngece
5. Manis 3x
6. Opo Ora Ngerti
7. Wangsulan layangmu

Side B ;
1. Lamunan
2. Para Maribo
3. Rasane Koyo Ngimpi
4. Jola Jolli
5. Rupo Sing Bagus
6. Gudeg Jogya