Cart 0

RMC-1004 – ARIE KOESMIRAN – POP JAWA (OPO KAREPE) , , , ,

Side A :
1. Opo Karepe
2. Sore Sore
3. Tak Lilakke
4. Podo Wae
5. Nggo Kowe
6. Embuh Gak Ngerti
7. Tresnaku Mung Kanggo Sliramu
8. Rewang Rewang Ku
9. Ajininng Dirisok Lathi
10. Aku Arep Lungo

Side B :
1. Salak Sepet
2. Cublak Cublak Suweng
3. Tul Jaenak
4. Sayur Asem
5. Ora Rumongso
6. Malem Minggu
7. Yo Ayo
8. Siji Loro Telu
9. Ning Nong Ning Gung
10. Sing Was Podo
11. E.E..E.. Wong Lanang