Cart 0

ARIE KOESMIRAN – YUYU KANGKANG , ,

Side A :
1. Yuyu kangkang
2. Apuranen Cah Ayu
3. Milih Wanito
4. Yale Yale
5. Mas Gombloh
6. Senggal Senggal
7. Yen Tak Kon Milih
8. Eman Temen
9. Tresno Ojo Dipakso
10. Sate Ayam

Side B :
1. Ngopo Nangis Cah Ayu
2. Ojo Ngece
3. Manis Manis Manis
4. Opo Ora Ngerti
5. Rasane koyo Ngimpi
6. Rupo Sing Bagus
7. Lamunan
8. Paramaribo
9. Penyiar Radio
10. Remuk Atiku